• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Redenen om te kiezen voor Aangenaam Makelaardij.

Er zijn natuurlijk veel redenen te bedenken waarom er nu juist voor die ene makelaar gekozen zou moeten worden. Hierna volgen in iedere geval enkele zeer rationele argumenten waarom je voor Aangenaam Makelaardij zou moeten kiezen als je eigen aankoopmakelaar.

Gespecialiseerde aankoopmakelaar.

Een eigen gespecialiseerde aankoopmakelaar? Is dat werkelijk nodig zal je je afvragen. Bedenk dan dat een verkopende makelaar, ondanks het feit dat hij/zij alle relevante zaken moet melden, uitsluitend de belangen van zijn/haar opdrachtgever (de verkoper) behartigd. Alleen al daarom is het nuttig en verstandig om je eigen specialist in te schakelen die ook echt alleen voor jou optreed.

Je eigen aankoopmakelaar kan door jarenlange ervaring en een gedegen opleiding altijd het optimale onderhandelingsresultaat halen. Ook in een markt waar kandidaat kopers in het voordeel zijn zal je aankoopmakelaar in de meeste gevallen toch een beter resultaat halen dan je zelf zou bereiken, mede door het feit dat je eigen makelaar geen emotionele binding met een pand heeft, iets wat je als het goed is zelf wel hebt.

Daarnaast kan je eigen specialist heel goed alle juridische-, bouwkundige- en omgevingsfactoren in kaart brengen en waar nodig nader onderzoeken zodat de kans op verrassingen achteraf erg klein wordt. Een ander argument is dat het je erg veel tijd en energie kan schelen als je je door Aangenaam Makelaardij laat bijstaan in het hele traject. Vanaf de tweede bezichtiging tot en met de uiteindelijke levering van je nieuwe woning (en indien nodig ook daarna nog) zal je aankoopmakelaar alles wat hij kan regelen ook werkelijk regelen.

REDEN GENOEG OM AANGENAAM MAKELAARDIJ VOOR JE TE LATEN WERKEN

 

 

Vraag een offerte aan